Twelve South BookArc for MacBook 12, Air, Pro and Pro Retina 12-1505 Suport laptop, tablet PC

Twelve South BookArc for MacBook 12, Air, Pro and Pro Retina 12-1505 Suport laptop, tablet PC

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (21.01.2019): 253,70 RON

Ceea ce vă mai poate interesa

Descrierea produsului
Stație de andocare. BookArc vă permite să rulați o configurare desktop completă cu MacBook-ul. Știați că MacBook-ul a fost proiectat pentru asta? Experții Apple sugerează utilizarea cu o caracteristică mai puțin cunoscută, numită CLOSED-CLAMSHELL MODE . Adaugă un monitor extern, o tastatură și un mouse pentru o stație de lucru mai confortabilă. Bucurați-vă de un ecran luminos de 27inch pentru editare foto, obține o tastatură dedicată și MacBook-ul într-o poziție verticală. Când este unul este mai bun decât doi?Utilizați MacBook-ul în dual-screen? Închideți MacBook-ul și încercați să lucrați doar pe un singur monitor. Potrivit experților, acest tip de configurare crește concentrarea, minimiează spațiul de lucru și chiar accelerează performanța de afișare prin dedicarea a memorie video cu 100% la un singur ecran. Originalul stand MacBook vertical, recreat. Introdus în 2009, a fost primul BookArc produse de TwelveSouth. De atunci, MacBook-urile au devenit mai subțiri și compacte, așa că a fost timpul pentru standul nostru iconic să evolueze la fel de bine. Acum, conceput din aluminiu, BookArc dispunde de un finisaj sablat. O margine lustruită teșit aduce un omagiu noului logo Apple ce a reflectat prezentarea noului MacBook 12inch. În cele din urmp, întregul suport a fost redus, rafinat și optimiza pentru a se potrivi la fiecare model de MacBook, de la MacBook Air 11inch la MacBook Pro Retina 15inch. Stație de andocare.
BookArc vă permite să rulați o configurare desktop completă cu MacBook-ul. Știați că MacBook-ul a fost proiectat pentru asta? Experții Apple sugerează utilizarea cu o caracteristică mai puțin cunoscută, numită CLOSED-CLAMSHELL MODE . Adaugă un monitor extern, o tastatură și un mouse pentru o stație de lucru mai confortabilă. Bucurați-vă de un ecran luminos de 27inch pentru editare foto, obține o tastatură dedicată și MacBook-ul într-o poziție verticală.
Când este unul este mai bun decât doi? - Utilizați MacBook-ul în dual-screen? Închideți MacBook-ul și încercați să lucrați doar pe un singur monitor. Potrivit experților, acest tip de configurare crește concentrarea, minimiează spațiul de lucru și chiar accelerează performanța de afișare prin dedicarea a memorie video cu 100% la un singur ecran. Originalul stand MacBook vertical, recreat.
Introdus în 2009, a fost primul BookArc produse de TwelveSouth. De atunci, MacBook-urile au devenit mai subțiri și compacte, așa că a fost timpul pentru standul nostru iconic să evolueze la fel de bine. Acum, conceput din aluminiu, BookArc dispunde de un finisaj sablat. O margine lustruită teșit aduce un omagiu noului logo Apple ce a reflectat prezentarea noului MacBook 12inch. În cele din urmp, întregul suport a fost redus, rafinat și optimiza pentru a se potrivi la fiecare model de MacBook, de la MacBook Air 11inch la MacBook Pro Retina 15inch.
Denumiri similare la Suport laptop, tablet PC Twelve South BookArc for MacBook 12, Air, Pro and Pro Retina 12-1505: BookArc for MacBook 12 Air Pro and Pro Retina 12 1505, BookArcforMacBook12AirProandProRetina121505, BookArc for MacBook 12, Air, Pro and Pro Retina 12 1505, BookArcforMacBook12AirProandProRetina12-1505
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.