Hama 51062 Suport laptop, tablet

Hama 51062 Suport laptop, tablet

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Cu acest stand pentru laptop Hama puteti remedia aceasta problema si va puteti imbunatati pozitia deoarece laptopul dumneavoastra poate fi ridicat la un unghi reglabil in 7 pasi de la 0-20º si pivotat pana la 360 º folosind placa de pivotare integrata pentru a corespunde atat preferintelor dumneavoastra cat si ale celor ale altor potentiali utilizatori pentru a putea fi folosit confortabil in pozitie verticala corecta cu spatele drept.

Potrivit pentru toate notebook-urile cu diagonala ecranului de 39cm (15.4), acesta este compatibil cu o gama larga de modele comune de pe piata si nu este restrictionat doar la folosirea pe un birou, insa multumita bazei care nu permite alunecarea, acesta poate fi de asemenea luat cu dumneavoastra pentru a fi folosit pe picioare in calatorii (de ex. cand sunteti in tren) pentru folosirea corecta si sigura oriunde ati fi.

Portabilitatea nu este niciodata o problema cu acest design foarte subtire (3cm cand este strans) ce poate fi introdus cu usurinta intr-o geanta pentru laptop sau transportat separat.

Specificatii:

- Dimensiuni: 26 x 28 x 2,5 cm

- Inclinare: 20 °

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.